воскресенье, 2 сентября 2012 г.


Петро Симоненко: Компартія підтримує скорочення кількості чиновників

Компартія підтримує скорочення кількості чиновників у рамках адміністративної реформи. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко журналістам у місті Бердичеві Житомирської області.
Петро Симоненко підкреслив, що підтримує ініціативу першого віце-прем’єр-міністра Валерія Хорошковського скоротити кількість чиновників в рамках зменшення тиску на бюджет.
Лідер КПУ пояснив, що і менша кількість чиновників може виконувати роботу, якщо підходити до неї з професіоналізмом та в інтересах простого населення.
«Я наведу приклад, в радянський час в Донецькому обласному комітеті партії працювало 52 людини, в виконкомі – 160, сьогодні там працює 1000 людей, що і наполовину не виконують того, що було раніше», – підкреслив Петро Симоненко.
Лідер КПУ підкреслив, що раніше чиновники на місцях відповідали за кожне щонайменше питання, починаючи від тролейбусної розв’язки і закінчуючи дитячими садками та підприємствами регіону.
«На сьогоднішній день ми не бачимо, щоб виконувалася хоча б 50% роботи, яка робилася раніше, з відносно меншою кількістю людей», – зазначив він.
У зв’язку з цим Петро Симоненко вважає за необхідне різко скоротити кількість чиновників, а також посилити контроль над тими, хто залишиться.
Прес-служба